Vremenska prognoza

petak, 19 oktobar 2018 14:21

Vrijeme je za krajiški derbi

U subotu će u okviru 11. kola Prve lige Republike Srpske gost Kozare biti lider na tabeli, banjalučki Borac.

Vrijeme je za krajiški derbi

Svaka čast Borcu, ali bodovi ostaju u Gradišci, kažu u prvoligašu iz grada sa Save.

„Očekujemo pobjedu. Ići ćemo sa 100% svojih mogućnosti. Samo nas pobjeda interesuje“, kaže Predrag Tomaš, pomoćni trener Kozare.

„Optimistični smo pred ovaj duel. Radimo, spremamo se, maksimalno smo fokusirani na susret sa Borcem“, kaže Dejan Glišić, prvotimac Kozare.

Borac igra impresivno. Ostvario je osam pobjeda i dva remija u prvenstvu uz gol razliku 16:2. Banjalučani, ipak, na strani nisu tako ubjedljivi jer su u četiri utakmice postigli samo dva gola. Kozara igra sigurno kod kuće. U tri od četiri susreta nije primila gol, a kiksnula je jedino protiv Modriče.

„Imamo kadrovskih problema pred ovaj susret, ali to ne treba da bude prepreka da odigramo dobru utakmicu i izborimo što povoljniji rezultat za nas“, ističe direktor Kozare Siniša Đurić.

Susreti Kozare i Borca uvijek su privlačili mnogo publike. Nema razloga da tako ne bude i  u subotu.

„Momci rade maksimalno na treningu i očekujemo da ćemo u subotu taj rad s treninga prenijeti na utakmicu. Borac je jaka ekipa i sigurno nam se neće skloniti, ali ni mi nećemo odustati od namjere da osvojimo tri boda. Da bismo ostvarili taj naum potrebna je i podrška navijača i nadamo se da će se okupiti u velikom broju“, ističu u Kozari.

Krajiški derbi igra se od 14.30 časova.

Info+ kablovski kanal