Vremenska prognoza

ponedeljak, 14 septembar 2020 14:27

U avgustu smanjen broj krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda

Tokom avgusta je na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška zabilježeno manje krivičnih djela u odnosu na prethodnu godinu. Smanjen je i broj narušavanja javnog reda i mira, te broj saobraćajnih nesreća.“ Imajući u vidu te pokazatelje, stanje je zadovoljavajuće“, zaključio je na redovnoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi Gradiška načelnik Bojan Škorić.

U avgustu smanjen broj krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda

Načelnik Škorić je istakao da su na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u mjesecu avgustu tekuće godine evidentirana 32 krivična djela,rasvijetljena su 33, uzimajući u obzir i pojedina djela izvršena u prethodnom periodu godine.

Jedno lice je prošlog mjeseca smrtno stradalo u saobraćajnoj nesreći. Evidentirano je oko 1 930 prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Iz saobraćaja je isključeno 165 vozača, od toga čak 107 vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola, 41 vozač je isključen zbog upravljanja motornim vozilom prije sticanja prava. Takođe, iz saobraćaja su isključena i 62 vozila.  U mjesecu avgustu tekuće godin,e na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, evidentirano je 68 migranta (63 migranta na području PS Gradiška i 5 migranata na području PS Srbac).

Info+ kablovski kanal