Vremenska prognoza

Srbac

Srbac (104)

petak, 27 mart 2015 08:47

Fudbalski klub Mladi Krajišnik iz Kukulja ugostio je brojne članove i prijatelje na Sportsko -zabavnoj večeri. Više od pet stotina gostiju iz raznih sfera života prisustvovalo je manifestaciji koju je klub iz Kukulja pokrenuo prije tri godine.

Detaljnije →
četvrtak, 12 februar 2015 13:38

Danas je 55. rođendan Centra za kulturu i sport u Srpcu, a radnici ga ne proslavljaju svečano, već u štrajku.

Detaljnije →
sreda, 11 februar 2015 08:25

U opštini Srbac vlada političko zatišje, barem tako djeluje na prvi pogled. U ovoj godini još nije održano skupštinsko zasijedanje, a krajem prošle sjednica je otkazana zbog nedostatka kvoruma.

Detaljnije →
ponedeljak, 12 januar 2015 14:20

Radnici Centra za kulturu i sport u Srpcu i praznike su proveli štrajkujući.

Detaljnije →
ponedeljak, 12 januar 2015 13:35

Građani Srpca i njihovo političko rukovodstvo u Novu godinu ušli su sa mnogo nepoznanica. Zadnje skupštinsko zasijedanje srbačkog parlamenta u prošloj godini nije održano zbog nedostatka kvoruma, tako da odbornici opštine Srbac u predviđenom roku nisu usvojili Budžet. Još uvijek je nepoznato ko će u Srpcu činiti skupštinsku većinu, mada je bitka za fomiranje iste odavno počela.

Detaljnije →
sreda, 31 decembar 2014 12:28

Zbog nedostatka kvoruma sjednica u Srpcu koja je bila poslednja šansa da se usvoji budžet za narednu godinu nije održana. Na sjednici se nisu pojavili odbornici opozicionih partija  SNSD i SP i odbornici NDP koji su do sada činili skupštinsku većinu. Nepojavljivanje odbornika NDPa najviše je revoltiralo predsjednika skupštine. 

Detaljnije →
subota, 27 decembar 2014 12:56

Načelnik srbačke opštine Drago Ćirić, predsjednik Skupštine opštine Zoran Đukić i odbornici Zoran Vučić i Nenad Babić prešli su u redove Socijalističke partije.

Detaljnije →
sreda, 10 decembar 2014 09:41

Na početku  devetnaeste redovne sjednice Skupštine opštine Srbac Klub odbornika SDS-a izjasnio se da neće pružiti podršku načelniku opštine Srbac, Dragi Ćiriću te da će  po svim tačkama dnevnog reda odlučivati samostalno po vlastitom nahođenju.  Ovakav stav Kluba odbornika SDS-a izazvao je veliko interesovanje u Skupšini pogotovo u raspravi o nacrtu Odluke o rebalansu  budžeta za 2014 i plana za narednu godinu, koji odbornici nisu usvojili.

Detaljnije →
utorak, 09 decembar 2014 09:06

Radnici Javne ustanove „Centar za kulturu i sport“ u Srpcu u subotu su održali jednočasovni štrajk upozorenja, zahtijevaći isplatu minimalno tri plate i uplatu doprinosa.

Detaljnije →
četvrtak, 13 novembar 2014 12:53

Srbačka "Elektrodistribucija" će narednih dana, zbog duga Opštine za utrošenu električnu energiju, isključiti javnu rasvjetu na pojedinim dionicama.

Detaljnije →